tag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post1647695664390226485..comments2023-10-24T13:48:18.772+02:00Comments on Eetplezier : Brabantse Wal aspergesNellhttp://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-57295908828489118522012-05-02T22:10:40.797+02:002012-05-02T22:10:40.797+02:00Witte asperges mogen van mij best een diameter van...Witte asperges mogen van mij best een diameter van circa 1,5 à 2 cm hebben (kontje). Ik kook ze ook beslist niet beetgaar. Ze moeten "slieren" zoals we in Brabant zeggen. Ik denk niet dat het verschil maakt in smaak, dun of dik. Maar bij dunne heb je wel langer schilwerk. Hoewel ik het schillen best fijne therapie vind ;-)Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-83234026859253440172012-05-02T21:58:46.908+02:002012-05-02T21:58:46.908+02:00Voor mij wel ham erbij en die aardappeltjes kunnen...Voor mij wel ham erbij en die aardappeltjes kunnen mij gestolen worden! Dus jij vind de dikke asperges de beste. Soms hoor ik ook wel eens dat de dunne het lekkerst zijn. Ik zal volgende keer toch maar weer dikke kopen op jouw advies. Heb de witte nog niet gegeten, maar dat gaat binnenkort wel gebeuren, want ik vind ze ook zalig!Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.com