tag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post7836184906524894578..comments2023-10-24T13:48:18.772+02:00Comments on Eetplezier : Boeuf BourguignonNellhttp://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-10314677859785592662012-12-29T14:57:04.424+01:002012-12-29T14:57:04.424+01:00Staat in de oven voor morgen, met dank!Staat in de oven voor morgen, met dank!Carlahttps://www.blogger.com/profile/11189837529085836584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-80702222993549110162012-04-29T13:01:21.223+02:002012-04-29T13:01:21.223+02:00Boeuf Bourguignon, dat kan toch niemand weerstaan!...Boeuf Bourguignon, dat kan toch niemand weerstaan! Lekker en nog stressvrij ook ;-) Fijne zondag!Kelly @ Kell's Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/03554239781294712529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-48877775271434565252012-04-29T11:49:27.393+02:002012-04-29T11:49:27.393+02:00Dit recept ga ik namaken! En dan doe ik het in mij...Dit recept ga ik namaken! En dan doe ik het in mijn slowcooker. Heb er nu al zin in. Ga toch op zoek naar vlees van oud rund. Even navragen bij mijn Marokkaanse slager.<br />:)Eshttps://www.blogger.com/profile/03517802501797590178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-60918520448397590192012-04-25T13:13:29.755+02:002012-04-25T13:13:29.755+02:00@Lot, ik ben het helemaal met je eens. Vandaar dat...@Lot, ik ben het helemaal met je eens. Vandaar dat ik zo blij was met mijn slagertje met liefde voor zijn vak. Die wist nog dat vet de smaak gaf aan het vlees. Maar de mensen willen het niet meer. Het moet mager, magerder, magerst. ;-(Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-26408330797912312432012-04-25T12:34:47.678+02:002012-04-25T12:34:47.678+02:00Tegenwoordig wordt er veel te vaak mager vlees geb...Tegenwoordig wordt er veel te vaak mager vlees gebruikt, juist het vet erin maakt alles zo lekker en zacht, en de vetrandjes hoef je niet op te eten toch? Die bak ik vaak later weer uit of ze gaan naar de honden, mar ik eet ook graag vet vooral kaantjes.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-9520023197600919172012-04-25T11:22:03.663+02:002012-04-25T11:22:03.663+02:00O ja, het nagerecht. Ook supersimpel, maar heel le...O ja, het nagerecht. Ook supersimpel, maar heel lekker én gezond: een verse fruitsalade van mineola, peer, appel, bosbessen, mango en (te dure) aardbeien. <br />En Caroline, je parfait ga ik zeker zelf nog een keer maken!Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-73099091079502355542012-04-25T09:32:46.512+02:002012-04-25T09:32:46.512+02:00Mmm, lekker, en slim gezien om zo'n gerecht te...Mmm, lekker, en slim gezien om zo'n gerecht te kiezen! Hopelijk heb je van je etentje genoten!<br />(en je gasten ook, maar daar twijfel ik niet aan)...<br /><br />Ik ben ook wel benieuwd naar het dessert eigenlijk :-)?<br /><br />Groetjes<br />MarianMarianhttps://www.blogger.com/profile/17309784431474817143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-9944479377828847292012-04-24T21:09:50.404+02:002012-04-24T21:09:50.404+02:00Dat heb je handig bekeken met die Boeuf Bourguigno...Dat heb je handig bekeken met die Boeuf Bourguignon, helemaal van tevoren te bereiden.En de volgende dag nog lekkerder! Maar nu ben ik ook wel nieuwsgierig wat je als nagerecht had?Caroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6841337615104594541.post-35962722537716454042012-04-24T16:53:02.114+02:002012-04-24T16:53:02.114+02:00Meisje, ik smelt voor stoofgerechten. En dit is oo...Meisje, ik smelt voor stoofgerechten. En dit is ook een zeer lekkere.<br />Ik doe nog wel het vlees in 1 (of 2) stuk, en het makkelijk 'scheuren' of loskomen van het vlees is voor mij de indicatie dat ik genoeg uren de neus heb verwend en dat nu de maag aan de beurt is ...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14206927195825482005noreply@blogger.com