Helfhaftig haal ik de mandoline tevoorschijn, schaaf de jochies in dunne plakjes en leg ze te rusten in de oven bij een temperatuur van circa 160 graden. Beetje rozemarijnzout erover. Scheutje olijfolie. Lekker husselen. Na zo'n behandeling blaken ze weer van levenslust. Om óp te eten, zo vol van knisperende jeugdigheid.
maandag 7 mei 2012
Pastinaak-sjippies
Helfhaftig haal ik de mandoline tevoorschijn, schaaf de jochies in dunne plakjes en leg ze te rusten in de oven bij een temperatuur van circa 160 graden. Beetje rozemarijnzout erover. Scheutje olijfolie. Lekker husselen. Na zo'n behandeling blaken ze weer van levenslust. Om óp te eten, zo vol van knisperende jeugdigheid.
Categorie:
Hartige hapjes,
Pastinaak
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Lekker glaasje wijn erbij en je knapt er meteen van op!
BeantwoordenVerwijderenDat klinkt lekker! Goed idee!
BeantwoordenVerwijderen