woensdag 3 augustus 2011

't Oliegeultje Burghsluis

Idyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan daar op het prachtige terras van ’t Oliegeultje te Burghsluis, kan een mens zich niet wensen. Toen wij er gisterenmiddag neerstreken danste de zon op het spiegelgladde water en lagen de zeilbootjes ongeduldig te wachten op wat meer wind. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hier, weer of geen weer, goed toeven is. Met de voeten bijkans in het zoute water en een koel glas bier of witte wijn, wil je als vanzelf nog langenie naar huis . Nog langenie.

Bij zonnig weer is het terras compleet overdekt, zodat het er nooit te warm is. De bediening is vriendelijk en voorkomend. Ondanks de enorme  drukte zagen de glazen en serviesgoed er superschoon uit.
Eten kun je hier ook. Verwacht geen culinaire hoogstandjes, maar wel eerlijke gerechten die tot hun recht komen zo dicht aan het water. Superverse slibtongetjes met frietjes, gamba’s met aioli, huisbereide vissoep.


Een fijne stek om je fietstocht voor te onderbreken en genietend het uitzicht tot je te nemen. Proberen maar!

Zie voor meer info de website: http://oliegeultje.nl/

3 opmerkingen:

  1. wij hadden een tafel gereserveerd maar die kregen we niet - dat kan daar zomaar - porties heel klein (voor 3 man een heel klein schaaltje friet)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer, dat u een slechte ervaring heeft gehad bij 't Oliegeultje. Ik heb echter totaal geen commerciele connectie met dit bedrijf, dus kan er verder ook niets aan doen. Spijtig, dat zeker.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...