vrijdag 30 maart 2012

Arla Apetina Challenge

Arla Apetina introduceert een nieuw recepdomein: 10woordsrecepten. Recepten waarbij de ingrediënten én de bereiding in maximaal 10 woorden passen. Daarmee willen ze (zij van Arla) Nederland laten zien dat je met witte kaasblokjes heel veel kanten op kunt in de doordeweekse keuken en dat je heel gemakkelijk van niets, iets kunt maken.

Via een mail werd ik uitgenodigd om  de uitdaging aan te gaan. Wilde ik dat, dan  zou er mij een pot Arla Apetina worden toegestuurd. Nu heb ik het normaliter niet zo begrepen op uitnodigingen met commerciële doelstellingen. Maar ach, het is Lente en het goochelen met woorden op de vierkante millimeter is spekje voor mijn bekje (om maar even in foodstyle te blijven).

Dapper ging ik deze morgen aan de slag met lange ingrediëntenlijsten en een hoofd vol creatieve combinaties. Hmmm, dat samenstellen is het probleem niet, het recept in tien woorden persen, bleek wel een aardig struikelblokje te worden.

Maar verhip, ik laat mij toch zeker niet verslaan door tien simpele woordjes. Zolang politici met behulp van hun oneliners, hun imago oppoetsen en alle mediakanalen weten te bereiken, kan ik dat ook. Houd ik mezelf voor. (Ik lijd soms in ernstige mate aan zelfoverschatting).

Als Zeeuwin worstel ik dus manmoedig verder. U hoort van mij als ik boven kom.

6 opmerkingen:

 1. Ik kreeg die mail ook, ik wens je veel succes Nell, voor mij als kletskous is die opdracht niet te doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb lang getwijfeld, maar uiteindelijk niet meegedaan. Vond het toch jammer de vorm boven het recept te laten gaan. Als nou iedereen zo dacht ben je wel automatisch winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het pakket ook ontvangen, maar ben bang dat jet me niet gaat lukken. Ik gebruik de producten nooit, dus het leek me een leuke uitdaging, maar het lijkt toch iets te moeilijk voor me te zijn. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kreeg de mail ook, maar bang dat ik dat niet ga redden in 10 woorden! Veel succes Nell, het is wel een uitdaging ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi dames! Jullie succeswensen hebben hun werk gedaan: ik ben er uit. Nu nog inzenden en afwachten of zij van Arla het ook wat vinden. En anders gaat het leven gewoon door ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaaren later, maar ik lees dit voor het eerst en ben natuurlijk hartstikke nieuwsgierig wat je ervan gemaakt hebt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...