Alle reden dus om de koe bij de horens te vatten, er een
mooi stukje van af te snijden (ja, ja, ik weet het: vegetarisch eten is veel
gezonder), een fijn flesje rood uit het rek te trekken, dit erover heen te
sprenkelen, wat groenten aan stukken te snijden en het geheel te laten
slowcooken. Laten we zeggen: zo’n vier, vijf uur. Langer mag ook. Je bent toch
binnen. Buiten valt er echt niets te zoeken op dit moment.
donderdag 4 april 2013
Bubbling Boeuf
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Heerlijk, zo'n winters gerecht in april! Met dit weer kunnen we zo'n pan wel gebruiken. Af en toe een stukje vlees op zijn tijd is wel lekker, toch?
BeantwoordenVerwijderenBest wel, vooral rundvlees. En dan liefst met veel smaakmakers, zoals in dit potje.
VerwijderenHeerlijk gisteren nog hachee gemaakt heel de middag op het gas echt nog weer voor je moet er dan zelf maar wat van maken .
BeantwoordenVerwijderenGr Wendelien
Hachee, ook erg lekker. Doet me vooral denken aan thuis en tevredenheid! Laten we daar vooral van genieten.
Verwijderen"..wórd ik zelf een zonnestraal (voor zover ik dat al niet was natuurlijk)."
BeantwoordenVerwijderenZij is weer fijn!
*grijns*
VerwijderenZiet er heerlijk uit. Voor mij een typisch wintergerechtje :-)
BeantwoordenVerwijderengroetjes Julie
Zo'n stoofpot is natuurlijk ook typisch winters. En ik ben die stoofpotten ook hartstikke beu eigenlijk. Maar zolang er geen zon te bekennen valt, word je er wel lekker warm door.
VerwijderenHeerlijk winters ja! Maar och... zolang het buiten winters aanvoelt, mag het nog best!
BeantwoordenVerwijderen