donderdag 16 augustus 2012

Geroosterde aardappeltjes


Opperdoezers uit de oven.
Met rozemarijn en knoflook.
Malse kropsla.
Biologische scharreleitjes.
Need I say more?

(oké dan: niet moeilijk doen, oven op 200 graden, paar eetlepels olijfolie, gehakte rozemarijn en grof zeezout mengen. Flink husselen en 30 minuten laten bakken. Tip: gebruik liefst geen glazen schaal, aardappelen gaan dan plakken).



3 opmerkingen:

  1. Eenvoudig kan zo lekker zijn, als je maar de goede ingrediënten gebruikt! Succes met je watermeloen, die van mij was heerlijk van smaak. Bij de Turk gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Antoinette: zelfs in Ned is het momenteel zonnig! Toch blijf ik verlangen naar die zoete, zongerijpte Italiaanse tomaten, waar jij zo dicht bij zit
    @Caroline: zo is het maar net. Niks mis met eenvoud. Less is more.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...