Deze zware winterwarmer verenigt al het mooie van de Duits&Lauret stout met een krachtig mondgevoel en een verwarmende afdronk. Door zijn volheid en balans kan hij prima combineren met winterse stoofgerechten en uitgesproken blauwschimmelkazen. Duits&Lauret Winterstout is een bier van hoge gisting, ongefilterd en ongepasteuriseerd met nagisting op fles en vat. Licht gekoeld serveren op een temperatuur van 12-14 graden Celsius. Het bevat 8,5% alcohol en is verkrijgbaar van november tot en met februari.
zondag 17 maart 2013
Een beetje stout
Deze zware winterwarmer verenigt al het mooie van de Duits&Lauret stout met een krachtig mondgevoel en een verwarmende afdronk. Door zijn volheid en balans kan hij prima combineren met winterse stoofgerechten en uitgesproken blauwschimmelkazen. Duits&Lauret Winterstout is een bier van hoge gisting, ongefilterd en ongepasteuriseerd met nagisting op fles en vat. Licht gekoeld serveren op een temperatuur van 12-14 graden Celsius. Het bevat 8,5% alcohol en is verkrijgbaar van november tot en met februari.
Categorie:
Bier
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten