maandag 29 augustus 2011
Taartje van courgette, tomaatjes en geitenkaas
Ingrediënten
rol bladerdeeg uit de koeling
2 kleine courgettes in heel dunne plakjes
12 à 15 snoeptomaatjes
geitenkaas (bijv. Bettine Blanc)
verse tijm
z/p
Bereidingswijze
Spreid het deeg uit op een bakblik met anti-aanbakfolie. Duw de randen iets omhoog. Beleg het deeg in zijn geheel met de courgetteplakjes. Peper en zout erover strooien.
De gehalveerde tomaatjes met de snijkant naar boven erop leggen. Daarna een hoeveelheid geitenkaas naar wens ertussendoor verkruimelen. Nog wat peper en verse tijm erover strooien. Besprenkelen met een weinig olijfolie.
De baktijd is afhankelijk van welk bladerdeeg je gebruikt. Kijk daarvoor dus op de verpakking.
Categorie:
Geitenkaas,
Tomaten,
Vegetarisch
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Mooie foto hoor en het ziet er lekker uit.
BeantwoordenVerwijderengroeten, Caroline
Dank je, Caroline. Man en ik beginnen het een heel klein beetje te begrijpen: het foto's maken. But you're the best!!
BeantwoordenVerwijderenHoi Nell, dit lijkt me een lekker en simpel zomers recept!
BeantwoordenVerwijderenIk heb je blog aan mijn lijst met blogs toegevoegd op mijn eigen blog.
Groetjes
Marian