donderdag 8 november 2012

Simply Chocolate by Doppio Espresso

Doppio Espresso is een succesvolle espressobarketen die vijf jaar geleden begonnen is in Groningen en inmiddels 19 winkels  verspreid over heel Nederland heeft. Zij leggen de focus op kwaliteit en innovatie. Mensen blij maken en de beste zijn, dat is waar zij naar streven. Sinds kort hebben zij een fijn product aan hun assortiment toegevoegd, te weten de chocolade van Simply Chocolate, afkomstig uit Denemarken.

Die is zo bijzonder lekker, dat heb je niet eerder ervaren. De chocolade is op ambachtelijke wijze gemaakt en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien is het fair trade. De chocolade van Simply Chocolate is een symfonie van de beste bessen, de lekkerste noten en
(h)eerlijke chocolade. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan chocolade gecombineerd met nougat, marsepein, muesli, kokos, mint, bosbessen en karamel. Maar ook ingrediënten als koriander en zeewier worden gebruikt, bijzondere smaken met een onderscheidend vermogen. Ze houden wel van een uitdaging daar bij Simply Chocolate!

Ze hebben slechts twee eisen: alleen de beste ingrediënten mogen gebruikt worden én de chocolade moet verrukkelijk smaken. Bij Simply Chocolate nemen ze het maken van chocolade serieus, maar ze zijn van mening dat je ook moet lachen. En dat lukt! Want wie wordt er nu niet vrolijk van een reep vol verrassende ingrediënten, omhuld met de lekkerste chocolade en een te gekke statement toe.

“Unpretentious challenging good stuff”. Ik zeg: een regelrechte aanrader!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...