zondag 24 november 2013

Over boerenappelcake en grijze dagen

 
Geheel andere plannen had ik voor vandaag, maar één blik naar buiten was voldoende om alles op te schuiven naar een andere zondag. Flexibel zijn heet dat.

Dus besteed ik de vrijgekomen tijd aan het op poten zetten van zgn pagina's. Jullie hebben het vast al gezien: bovenaan zijn er tabbladen (ofwel knoppen) bijgekomen, waardoor het gemakkelijker navigeren wordt op Eetplezier. Met veul dank aan Els van Eetlust, die mij, tijdens mijn zoektocht, op het juiste spoor zette.

En er werd een heerlijke boerenappelcake gebakken, waarvan ik nu genietend zit te snoepen. Het recept komt van onze eigen Mary Berry, dé bakster met drie *** onder de foodbloggers, niet moeilijk te raden dat het Caroline Brouwer betreft. Dank weer voor dit voortreffelijke recept!

Vanavond nog een quiche bakken met tomaat, prei en geitenkaas en dan is hiermee de lente weer een dag dichterbij gekomen. Nog 115 dagen te gaan.

7 opmerkingen:

 1. Nou 'Mary Berry' hoopt dat je erg genoten hebt van de boeren-appelcake!
  groeten, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De cake was voortreffelijk. Niet te zoet en heerlijk luchtig. En toch ook nog een beetje gezond, vanwege de appels ;-)

   Verwijderen
 2. Altijd lekker een appeltaart, maar vraag mebij boeren--...... altijd af wat er nu zo boers aan is. Weten jullie de reden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is heel duidelijk geen taart, maar een heuse cake. Met appels er bovenop. Ik vermoed dat daar het "boerse" in zit. Eenvoudig, degelijk voedsel. En ach, what's is a name ;-)

   Verwijderen
 3. Kijk, daar hou ik van. We noemen het gewoon 'Boers' en doen er fruit in. Dan kun je dit met goed fatsoen heel de dag eten! :)
  Te lekker...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iets met appel is altijd lekker en een recept van onze eigen Mary Berry is altijd goed!

  Mooi de kopjes bovenaan, ik spring zo van de creuset pan naar de broodrooster, nog even in de boekenlijst kijken en opzoek naar een lekker adresje, helemaal top!
  Het is even wat werk maar het ziet heel erg mooi en overzichtelijk, complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...