donderdag 11 oktober 2012

Hotspot: Sim kookt

 
Als Sim kookt, legt ze dat vast in stap-voor-stap foto's. Hele smakelijke plaatjes om zó in te bijten. Want fotograferen is - naast het koken - een hobby van haar. Met de combinatie van deze twee liefhebberijen vult ze al weer meer dan een half jaar haar weblog.

Wat begon als leuk idee om recepten te delen, is intussen uitgegroeid tot een volwaardig blog waar minimaal 5 recepten per week op worden gepubliceerd. Stuk voor stuk voorzien van een selectie van de meest passende foto's.

Dat Sim lol heeft in het koken, is overduidelijk te zien in de plaatjes. In haar laatste posting de gehaktballen van Johannes van Dam. Het aanschouwen van de bruisende boter, het krokante laag aan de ballen, zorgen voor speekselklieren die een eigen leven gaan leiden.

Gaat dat zien, gaat dat zien!


2 opmerkingen:

  1. Helemaal mee eens Nell! Dankzij de gehaktballen-uitdaging van Sim Kookt ga ik binnenkort afwijken van mijn vaste recept en de nr 1 eens uittesten:-) Heel fijn weekend. Groeten uit Frankrijk, Lisette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd hoe de Hollandse ballen in Frankrijk zullen smaken. Ballen zijn niet zo bekend daar, geloof ik, behalve dan als spelletje gespeeld door oude mannetjes ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...